Productes

Busca productes per a la teva moto:


Tornar a Manetes

Tornar al catàleg


ManetesManetes

A on comprar aquest producte A on comprar aquest producte

PUIG els ofereix quatre models de manetes HI-TECH, totes amb un disseny egonòmic que incorporen uns acabats d'alta qualitat (buidat de la massa d'alumini de l'interior que en cas de trencament de la maneta només es trenca aquesta part, mantenint la resta de la mateixa) i un regulador de sis posicions.

 

(1)- Abatible; (2)- Fixe; (3)- Curta; (4)- Abatible extensible

 

 

Les manetes s'entreguen amb unes detallades instruccions de muntatge i no s'ha de fer cap tipus de modificacó a la motocicleta.

 

Com a NOVETAT, aquest any PUIG els permet customitzar les seves manetes com vostès vulguin: escollint el color de l'extensible (en el cas de les manetes abatibles extensibles), el color de la maneta i el color del selector. Obtingui les referències de les seves manetes utilitzant el nostre configurador de manetes.


RECOMANEM:

El muntatge dels ferratges de maneta els munti un mecànic especialista. Com a conseqüència de posssibles variacions en els models de la bomba de fre, abans de circular amb la motocicleta, s'ha d'aixecar la roda amb un caballet i verificar que la mateixa no quedi frenada. Si la roda queda frenada pot provocar el bloqueig dels frens.

Models de maneta

before


5 passos per obtenir la referència de les teves manetes

SELECCIONAR EL TIPUS DE MANETA

SELECCIONAR EL MODEL DE MANETA

SELECCIONAR EL COLOR DEL EXTENSIBLE

SELECCIONAR EL COLOR DE LA MANETA

SELECCIONA EL COLOR DEL SELECTOR

Escull els ferratges per a la teva moto